Boerenkoolpasta

Pasta

Dit heb je nodig

  • 500 gram pasta
  • 250 gram champignons
  • 2 rode uien
  • 10 tenen knoflook
  • 2 pakjes soja room
  • 300 gram boerenkool
  • Peterselie
  • Zout
  • Peper
  • Cherry tomaatjes
  • Kappertjes

Zo maak je het klaar

  • 1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij ondertussen de knoflook, ui en champignons. Verhit een koekenpan en fruit de knoflook en ui aan, voeg daarna de champignons en boerenkool toe. Bak dit voor ongeveer 5 minuten.
  • 2. Als de boerenkool een beetje is geslonken, voeg dan de soja room toe en giet de pasta af. Voeg de pasta daarna ook toe aan de koekenpan. Snij de peterselie fijn en voeg deze ook toe.
  • 3. Mocht je het te flauw vinden, voeg dan nog zout en peper toe. Opscheppen maar en garneer de pasta met de kappertjes en cherry tomaatjes.